Kenya projektet

Jag har nog aldrig riktigt nämnt det här, och jag känner att det är dags nu.
Mamma har sedan några år tillbaka jobbat med en förening i skolan som kallas Kenya Projektet. Namnet säger sig självt, det handlar om Kenya.
Det började med att få två systrar att avsluta skolan, och mamma skapade projektet för att samla in pengar till dem, nu, några år senare, är snart en hel skola byggd!
Mamma har varit i Kenya två gånger nu, och åker ned i nyår igen för att öppna skolan! Det är så fantastiskt, att tänka på hur ens mamma hjälper flera barn i Kenya att kunna gå i skolan! Vi donerar kläder, eftersom SSHL är en internatskola så lämnas mycket kläder av internater osv, sedan är det loppis och andra slags insamlingar, där allt går till Kenya-kassan.
För några onsdagar sedan visades en film från resan som ägde rum i somras, och inte ett öga i aulan var torrt efter de fem minuterna!
Jag tycker att alla som läser det här kan kolla på filmen, fem minuter skadar inte! Speciellt inte när du får se hur fantastiska människor det finns i världen, som lägger ned fritid och pengar för att hjälpa barn i ett fattigt land att få utbildning!
 
Jag älskar dig, finaste mamma! Tänk hur det hade varit utan dig i Wagwe.
Som vanligt, klicka på bilden för att komma till filmen.

Kommentarer

mamma
Publicerat: 2013-10-12 Kl. 23:51:24

Älskar dig finaste flickan! Du ska också följa med till Kenya!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg uppgifter

E-postadress:


URL:


Kommentar: