Thug life

Pentax k-x Tamron 70-300mm f4/5.6

Som ni kanske förstår på tidigare inlägg så har jag varit på football. U13 spelade, och jag stack egentligen dit för att heja på älsklingen men han var krasslig så det blev inget spel för honom. Men vi stod där ändå och hejade på resten av gubbarna! Jag förstod ingenting ungefär, men det var ändå ett rätt pretty spel. Våld är pretty på något sätt... När det är tillåtet. Nej men Wilhelm lärde mig lite, dock var det svårt att ta in! Men kul var det, det kan jag lova!
 

Arlanda Jets mothafakkaaaaah! Del 1

Dagens nya

Idag kom mamma hem med en efterlängtad BBcream och när hon senare städade ur en garderob så hittade hon the prettiest bag ever! Så nu sitter jag med BBface och imorgon bär jag mina skolböcker i en gammal läderväska som är det prettiest jag någonsin sett.

Vi kommer inte överens

Ååh jag är så trött på min rummis Ekkyl! Vi kommer aldrig överens och hon är ivägen hela tiden! får aldrig ensam tid för mig själv! ÅÅh hon är så irriterande! Kolla ändå in hennes Tumblr 

Vad hände där?

Jag har gått och skaffat pojkvän tydligen! Som det kan gå!

Dr. Martens

KOLLA VAD JAG HAR FÅTT HEM NU OCH JAG HYPERVENTILERAR OCH MÅR JÄTTEBRA OCH NU DOG JAG SKODÖDEN.

Rygg-Hans

Om ni kollar på livbojen så ser ni hur kul jag har när jag redigerar. Rygg-Hans är min nya bro!

Smakprov

Picknick

Idag ska jag träffa min underbara Erika och ha en picknick. Kommer ta med kameran vilket betyder att jag kommer dokumentera hela dagen samt ha en liten photoshoot vad vi planerat. Kommer bli riktigt mysigt då solen lyser och det inte är för kallt! En september-dag man gärna spenderar utomhus! Får se vad vi tar med att äta, blir väl en tur till Ica först.
Bild från våran senaste phoroshoot i Mars.

Något jag behöver

Skapade det här kollaget nu. Inte finaste men vill ha allt det där i garderoben! Jag menar kolla den bustiern! To die for ungefär! och byxorna dreglar jag över! Blir shoppingtur till Weekday snart tror jag!

God made man for a reason, And I want you to know

Klicka på bilden för att komma till låten (Via spotify)

Skofrossa

Nu när hösten svalkar tårna så har jag fått skofrossa. Wanties and needies. Snart får jag mina Vans, vilken färg vet jag dock inte men authenic kommer det vara! första val var leopard, andra val var silverglitter, tredje val var marinblå så vi får se vilka som kommer hem från USA.
Nu till hösten så behöver jag ju lite tjockare skor också, så varför inte ett par svarta 8-eye Dr. Martens?
Och till vintern kan jag plaska runt i mina Martens och även skaffa ett par svarta med klack. Shoes are a girls best friend. And diamonds. and studs. and stickade tröjor som man lever i.
Ger er ett Trés intressant kollage på mina wanties AKA needies.

Ombre

Kolla vad jag gjort med mitt hår förresten! Notera Alices photobomb!

En dag som denna

varit barnvakt till mina underbara små sysslingar i helgen. Spelat The Sims 2, ätit godis, lagat Tacos, spelat fotboll och busat som bara den! Idag följde vi med mamma till flygfältet vilket resulterade med fyrhjulings-körning och flygande. Pojkarna åkte runt på fyrhjulingen medan jag såg allt från luften. Självklart hängde kameran med!
Bilderna på skärmen här över är från mitt flyg med Mats. Cred till bästa tandemföraren.