Livigno

Har det lite för bra här, och planerar inte att komma hem förrän aldrig! 



Afterski!!


Fick hem en skönhet från BikBok såhär innan sportlovet drar igång!
I söndags beställede jag en tröja från BikBok med trycket AFTER på framsidan och SKI!! På baksidan. Den kommer definitivt bäras i Livigno som jag åker till på lördag! Apropå det så kanske jag inte kommer uppdatera på en vecka, beroende på vad jag kan åstadkomma i Romarriket! Så på återseende, mina fem läsare.

I was scared of pretty girls and starting conversations

Riptide med Vance Joy går på repeat hos mig just nu. Åh så fin den låten är.

Nu kan du få mig så lätt


Pratade i tidigare inlägg om mitt bildprojekt.
Till vänster ser ni mitt personliga projekt! Det är tema #instafood och jag ritar allt med fineliner för att senare kopiera det så det svarta inte smetas ut, så jag senare kan fylla i allt med akvareller. 
Bilden där uppe visar det första jag gjort- som är en skiss. Älskar skärbrädan, med alla tydliga fibrer samt de skiftande bruna nyanserna. Men det bästa är nog mitt lilla coffee-stain i nedre högra hörnet på brädan.
Jag är jättepepp på resultatet, verkligen!

Du stör dig hårt på mig

Har haft en fantastiskt go måndag!
Allt började med att Julia och Amanda kom innan skolan och hjälpte mig vakna. Därefter har dagen i överlag varit positiv! Har inte ens varit bitter på lektionerna vilket är något nytt! 
På elevens val, som för min del är bild, så har jag fortsatt på mitt personliga projekt som blir jättebra!
Nu efter skolan var jag hos världens finaste sångpedagog, Monica och hon jämförde mig med Zara Larsson (WHAT!?). Kan helt enkelt säga att dagen har varit på topp!
Första gången jag använder min Two Door Cinema Club tröja som jag köpte på Hultsfredsfestivalen! Med den hade jag Amandas svarta kjol tillsammans med svarta strumpbyxor och vita fluff-overknees. Till det hade jag mina Hunters vilket var himla länge sen!


The Notebook

Imorse när jag vaknade så kände jag på mig att det skulle bli en sån där stanna-hemma-och-kolla-på-film-lördag. Kickade på en gång med The Notebook och marshmallow-brownies som jag och Julia bakade igår.
Jag ska vara ärlig. Det var första gången jag såg The Notebook. Någonsin. Och ni som har tumblr, ni vet ju hur det är; alla GIFs från filmer liksom. Du vet inte vilken film GIFen kom ifrån, men du reblogar ändå. Inte fan visste ju jag att halva mitt tumblr-feed består av The Notebook-GIFs!? Som när Ryan Gosling [Noah] ber Allie att hoppa i vattnet. We have all reblogged that one!
Grät iallafall ett nytt Genesaret! Vem gör inte det när äldre människor gråter... Och framför allt när Ryan Gosling gråter?




GoPro supplies

Idag kom mamma hem med lite tillbehör till min GoPro! I trysil pajade mitt fäste så jag fick låna ett av en klasskompis med dubbel uppsättning. 
I den här påsen kom ett platt fäste, ett rundat fäste, två hållare med olika höjd samt lite piggar som gör så jag bland annat har möjligheten att göra kameran böjbart genom tre olika vinklar. Det resulterar i att jag bland annat kan sätta den på sidan av hjälmen, vilket är sjukt häftigt!


Julia 16 år

I fredags hade vi en fantastisk kväll hos Julia. Vi samlades några tjejer och firade vår älskade vän på sin födelsedag i efterskott. 16 år alltså. Herregud.
Hon fick några fantastiska presenter, bl.a ett kollage som jag och Amanda hade knåpat ihop dagen innan med närmare 60 bilder.
Resten av helgen spenderades i Romme. Först med Gustav, men dagen efter åkte jag med sysslingar och föräldrarna. Det var fantastiskt!

Jägare

Försöker mig på att göra ett eget Step-pass. Går åt helvete hihi.
Intensiv vecka det här, men imorgon blir fantastiskt kul med grundskolemiddag tema Disney och dylikt!


@lykkeploen_

Fotografiska med pappa // jag och bästavän i skolan // min nya addict- Flappy bird
 
Glöm inte att följa mig på instagram, @lykkeploen_