Stockholm

Var ju som sagt i stan i måndags med mor och Julia, fantastiskt mysigt om du frågar mig!
Borde även visa bättre bild på Be Fun byxorna!!

Sjuk


Sitter hemma i mina nya byxor som är amazing! Är något krasslig, känner varken lukt eller smak till exempel. Ett handikapp, minst sagt.
Igår var jag och kollade på södra latin, i approve! Julia fick följa med som moraliskt stöd och det var himla fint att strosa runt i stan, kolla på utblommade körsbärsträd (missade det även i år) och handla nödvändigheter till vårgarderoben. 
Nu ska jag se vidare på american horror story, är snart klar med sista säsongen ju!

Vårens första dag



Herregud vilket fantastiskt väder vi har blivit bjudna på! 
Jag har mått väldigt dåligt senaste veckan med huvudvärk och magont, men imorse tvingade mormor ut mig i solen, så jag satte mig i pyjamas och bikini och läste lite ondskan. Gud vad solen gör en lycklig! 
Såg till att försöka ge mig en liten bränna med hjälp av olja (första dagen jag är ute och solar i år, är dum i huvudet) så vi får se hur jag ser ut imorgon!
Har verkligen haft cravings efter lite färg och har till och med övervägt solarium...

Påsk



Har världens mysigaste påsk med familj, farmor, farfar, mormor och Linneas Erik. 

Sigtuna

Det gör lite ont i hjärtat det här, att behöva åka iväg igen.
Jag inbillar mig att det är likadant med distansförhållanden, den här smärtan av att stå på perrongen eller flygplatsen och vinka av den där personen som man tycker om så oerhört mycket.
Och nu är det just den där känslan jag ska behöva stå ut med, för exakt 16.20 ska ett flygplan ta mig tillbaka till Arlanda.
 
Jag har ju skrivit om mig och Lovisa så många gånger, men jag kan inte släppa stoltheten av att vi fortfarande, efter sju år fortfarande hälsar på varandra så ofta vi hinner, vilket blir iallafall tre-fyra gånger om året.
Att vi, sedan trean, har gjort allt i världen för att hålla kvar kontakten trots hennes flytt från Sigtuna och upp hit.
var vi inte cute as fjortis?
 
Nu anser folk att vi är hipsters. Visst har vi alltid trotsat strömmen?

Nytt från H&M

Ain't it cute as marsmallows? 149kr på H&M
Idag köpte jag annars tre sminkprodukter och en amazeballs tygpåse (nummer 13 kanske i min samling?) I swear all my other bags are prada!

Lorde

Det är lugnt mamma, jag har kläder på mig

Några vänner har sagt till mig att jag liknar sångerskan Lorde. Så idag var jag och Lovisa lite inspirerade och tillsammans letade vi upp hennes sminkningar och dylikt för att göra en look-a-like-session.
Jag tycker, nu när jag är sminkad som henne, att jag kanske var lite lik. Hon har dock mindre läppar och smalare ögon än mig som är ganska rund på båda delarna.
 
Älskar förövrigt ögonsminkningen! Den kommer jag lätt bära vid andra speciella tillfällen. Allt som behövs är ju svart ögonskugga och eyeliner!

Vezzo


Sitter här just nu med Lovisa. Vi har nyss avnjutit mat från övre makter (Caesar-sallad, min var med räkor, Lovisas med kyckling) och nu vet vi inte riktigt vad som väntar.
När vi kommer hem så har vi planerat en liten fotosession, men jag berättar inte mer förrän bilderna är ute...

Kan ju sammanfatta veckan kort med att det varit helt amazeballs! Kommer lägga ut fler bilder senare, ciao!

Åre



Har under helgen varit i Åre med syster, pappa och Lovisa. Vi har exempelvis badat på holiday club, åkt skidor och kollat på Jon Olsson Invitational. På JOI såg vi stora skidåkare som Henrik Harlaut och Maria P-H som ni ska få se bild på senare då Lovisa fick med sig kameran.
Nu är jag i Umeå, och ska stanna här tills fredag! Exciting, isn't it?

Bloopers Livigno

 Har ni sett videon jag gjorde på bloopers från Livigno?
 

Heavy bag sit-ups



Idag lyckades jag med ett av mina 2K14-mål, nämligen att göra heavy bag sit-ups. Hela veckan har jag försökt få till det, men idag när jag fick hjälp av en på gymmet som passade mig så gick det! 
Mina heavy bag sit-ups var det sista jag gjorde idag efter ett rätt tungt magpass så jag klarade inte så många. Målet är att göra 12 st innan 2014s slut.
Här får ni en film också på hur man gör heavy bag sit-ups!

Harry ett år

Idag fyller min älskade valp ett år! Han är inte så himla liten längre, men åh han är den finaste och snällaste hunden jag vet om! Jag tog några bilder på honom nu när jag kom hem från skolan som jag tänkte dela med mig av.
 

2 april 2014


Skön dag idag! Samling i aulan, NP i engelska i en timme, hål i en timme (festade GBs nya glass som var amaze!) sedan idrott, där jag gjorde mitt Step-pass igen vilket var jobbigt för mina redan döda ben. Sedan läsa Ondskan.

Idag



Var en lugn dag för att vara tisdag. Såg bl.a på film och läste Ondskan.
Efter skolan stack jag och Julia och tränade, vilket var ett tag sen för min del. Blev rumpa/lår och det är första gången jag har träningsvärk i rumpan! Gjorde lite nya övningar men maxade aldrig mina vikter.
Nu ska jag ta ett bad och läsa mer av ondskan! Måste även planera en annan läxa (kolla en film med två andra i klassen och diskutera anlaget).