Håkan Bråkan

Eh ah. 

Fjortonde december dansar och gråter och sjunger alltså jag och Sigrid på Hovet till Kom igen Lena!, Pistol, För sent för Edelweiss, Nu kan du få mig så lätt och flera andra låtar av Håkan. För lycklig just nu, pallar inte.
 
Drömmen hade ju varit om det sista numret visade sig vara Hela Huset med Veronica Maggio också.
Om femton dagar har jag sett 29 artister live under 2013, varav 21 på Hultsfred Stoxa. Bästa slutet på 2013, helt klart!
 
Förresten så var prova-på-dagen himla intressant! Tror dock att 160 elever är för lite på en skola för mig. Nu blir det se fram emot prova-på på Kungstensgymnasiet i Stockholm!
Tills vidare, mycket läxor och prov nu!
 

prova-på-dag

Imorgon är det dags för mig att prova på gymnasielivet. Jag ska nämligen gå en dag i Uppsala på ett gymnasium jag spanat in mig på! Internationella gymnasiet heter skolan, och linjen är humanist-kultur. Jag har fortfarande inte fått ett schema eller så, men det ska väl gå bra... Hoppas jag. Jag kanske skriver något imorgon om hur det gick! Nu ska jag skriva essay om min PRAO!
 

Nu är det jul igen i både slott och koja

Min önskelista är klar! Farmor och Farfar var över idag för att fira pappa som fyllde år igår så de fick en sneak på min lista de med. 
I jul blir vi femton människor! Och Harry såklart. Så det kommer bli en fantastisk julafton!
Nu ska jag inte pina er med text, utan hoppa rakt på önskelistan (för jag är mainstream och lägger upp den på bloggen som varenda människa gör nu för tiden)
En väldigt bred lista om vi säger så! Mycket kommer ju säkert inte gå i uppfyllelse, för det är inte så billiga klappar! Tur att jag fyller år nästan direkt efter jul!
 

Wish list

Min lilla önskelista än så länge. Träningsshortsen är från Esprit, mellersta bilden visar Real Techniques Core kollektion med fyra ansiktsborstar. Till höger ser ni den mest fantastiska jackan i världen från Sheinside.
 

Please don't go I love you so

Nu har det varit mycket igen. Pappa kom hem från Texas igår med ett par skor, en bh och en bodymist till mig. Skorna är från Nike. Free Run 5.0 heter dom, och bhn samt bodymisten är från Victoria's Secret. 
Igår efter skolan gick jag till gymmet och testade skorna. De är så himla sköna! Som att vara barfota ungefär. Bhn är ju en ängladröm som vanligt, och bodymisten (som förövrigt kom ut igår i butik) luktar så himelskt!
Det har gått himla bra i skolan nu också. Jag har äntligen fått börja visa vad jag kan i SO. 
Nu var jag på skolans gym efter skolan också för att göra om lite övningar jag fick igår, himla bra gick det för squaträcket är så mycket skönare på skolans gym än på Clarity.
I helgen blir det fira pappa som fyller år. Detta innebär Afternoon Tea i sthlm och därefter älvsjö gymnasiemässa. Pepp är jag.
Apropå gymnasieval så kommer jag provgå på en skola i Uppsala om exakt en vecka. Så himla kul blir det!

She may contain the urge to run away

Det är svårt det här. Att inte ha några läxor och veta att första lektionerna ändå bara är lugna för vi ska lyssna på PRAOpresentationer i två timmar.
Såna här kvällar far tankarna runt. Allt dokumenteras i min inte så flitigt använda dagbok (men oj vad tråkigt det är att läsa gamla texter där ifrån ändå). Undrar vad jag ska äta till frukost imorgon. Jag borde nog ha matchande underkläder. Man ska tydligen känna sig fin då, det säger dom iallafall. Borde jag måla mina svaga naglar? Näe, rebelliskt naturell är jag nog. Undrar om jag bara ska sova ut istället för att sminka mig. Eller kanske bara ta med ögobrynspennan och göra håren över ögonen mörka medan jag går mina femhundra meter till skolan.
Är det inte jobbigt?
Jag ska verkligen försöka sova nu... Eller läsa Konsten att vara kvinna av Caitlin Moran med alt-j ur mobilen.Breezeblocks är för övrigt min favoritlåt. Idag iallafall. Byter ju hela tiden. Det är väl en slags efterkonstruktion.

 
 
 
 

We could be heroes

Ska nu göra en muntlig presentation om mina två PRAO veckor. Medan får ni en snabb bild från idag! 
Vi hörs när jag har tid igen... Det är mycket nu nämligen.
 

När Stockholm kysser mig på kinden

Tidigt idag tog sig jag, mamma och pappa in till Stockholm för att köpa skidor, träffa Max samt lämna mig hos Sigge! Efter en stund på Urban Outfitters (Och ett möte med Linn Mildén) skyndade jag mig till plattorna på Sergels torg för att möta upp min fina vän.
Nu sitter vi i hennes säng, höga på socker och lyckliga av närhet. Vi har bland annat kollat på The Way Way Back och The Breakfast Club samt spelat nostalgi-spel som Robot Unicorn Attack och Playing With Fire.
En summé av kvällens händelser i bilder får ni här (jag erkänner, vi använde pucko-blixten på kameran).
Imorgon blir det förresten fotografering i "staden" vi befinner oss i (Gustavsberg) samt ännu lite mer catch-up innan jag lämnar Sigge för att åka hem till Siggis.
Åt hälften nyttigt hälten gott
Spelade massa fina låtar, både själva och på Spotify.
Även om jag håller i trälådan här så var det hon som fick mig att gråta. Gosh den rösten.
Den är nog tom snart.
Finaste vännen köpte en BOY London beanie och en tygpåse (Som ni får se sen) till mig från London. Är ca sådär lycklig.
Gosen njöt också av nutellat. Usch vad jag gillar den personen.
 

just wow.

Jag kanske aldrig har berättat det här, men hela veckan har jag spenderat som tillhörande personal på Urban Outfitters. Det var så fantastiskt roligt, men sista dagen var hemsk! Jag var så nere, hade ont i magen och ville inte ville inte ville inte verkligen inte lämna affären! Det var nästan svårt att hålla tillbaka tårarna när jag sa hejdå till alla på jobbet, de var så fantastiska allihop! Nu blir bilderna så konstiga eftersom jag alltid har vita kanter runt bilderna, och de här fick tas direkt från instagrammet. Men det här är min vecka ungefär. Har nu fyra Urban Outfitters påsar ovanför garderoben (mitt nya rum ska ni ju få se också) samt nästan helt färdiga julklappar till alla syskon med respektive!
Skola imorgon också, det gör ont i själen. Som tur är så kommer den avslutas hos älskade Sigrid! Är himla lycklig över det, vi har träffats mycket på senaste tiden och det känns som jag behöver det. Hon är ju så fin!
Hennes blogg kan ni för övrigt hitta HÄÄÄR. Det är mycket London i de senaste inläggen, sånt tycker vi ju om!
Nu ska jag kanske sova. Om jag orkar. Kram mina hjärtan, tack för att ni stannar trots min skeva uppdatering.