Förra helgens bravader

Berätta för mig hur coolt det verkar?

Här befann vi oss förra helgen, jag, mamma och pappa på Lidingö för att vara exakt. Jag tog givet med mig kameran, eftersom pappa skulle hoppa med skidor ned i vattnet. Det lät lite läbbigt tyckte jag då, nu i efterhand är jag lite smygavis... Här har ni iallafall några bilder från bravaderna!

Skyfall

Sitter just nu i soffan efter att ha pluggat ihjäl mig och ser på skyfall. Kommer ni ihåg recensionen jag gjorde på filmen i julas? Annars får ni länken här så ni kan läsa den igen!
http://rymdfarkosten.blogg.se/2012/december/let-the-skyfall.html#comment

Slumber Rave Arcu

Igår var det Arcu! Temat var Slumber Rave, ett perfekt tema för att bli av med sin Arcu-oskuld (trots mitt tredje år på sshl det är absurt) kvällen var minst sagt lyckad, och den avslutades på Björka med Gustava och mysmusik!


kånken

 
 

Plugga plugga plugga

Sjukt vad mycket det är nu. Blir alldeles snurrig i huvudet och jag är på skolan till tio på kvällarna nu för tiden. Ikväll ska jag på bildläxis, men först ska jag skriva en utvärdering på något jag inte ens gjort. Det är sådant som tröttar ut mig, och jag blir så knasig av alla prov och inlämningar vi har. Känns som om tiden står stilla, och det enda som förändras är läxorna. Jag är bara trött. Blir nog inte mycket bloggande i veckan. På fredag är det dock återträff med konfirmationen och då kanske kameran flyger med.
 

Nyttig

Godaste smoothien!
1 banan
frusna jordgubbar
frusna blåbär
skogsbäryoghurt
kakao
mandlar
kanel
 
Mixa ihop allt, inte för länge, utan låt jordgubbarna bli något att tugga på. Voilá! Gott, nyttigt, snabbt och fint!
 

Så jävla seriös

Men det gör väl inget hela tiden?

Tree branch clothing rack

Jag har länge haft den här idén. Men inte kommit underfund med hur det ska gå till. Men nu har jag bestämt mig och det kommer bli grymt!
Ska nämligen flytta ut min säng från min fotovägg, och ställa mina garderober en meter ut med baksidan som sänggavel. Bakom där ska jag ha spegeldörrar, samt en sån där fin trähängare! Har drömt om en sån hur länge som helst, och nu är enda problemet att 1. Hitta en och 2. komma på om den ska vara vit eller naturfärgad. kommer i vilket fall som helst barka av den. Nu är jag så himla pepp på att äntligen få göra om!
 

Men då

Jag har en liten grej på G ska ni se! Men ni får vänta ett tag.
 

Önskerubrik?

Mitt huvud står lika stilla som klockan i vardagsrummet. Har ni några önskerubriker, några frågor eller något lite extra ni vill ha av mig? Idag har jag tänkt fota massa höst outfits (har fortfarande färdigfotade sommaroutfits som jag inte använt). Så sådana gosbilder kommer snart upp. Har även börjat tänka på att kanske ha någon speciell dag i månaden som jag bara skriver ner alla trassel och tankar, för det känns som min dagbok inte är tillräcklig ibland. Vad sägs? Kom med tips; hur många du vill!

Nattens trassliga tankar

Kom precis på att min blogg inte har förändrats sedan tredje April. How bad isn't that? Så det får nog också bli ett litet projekt till imorgon. Anledningen till att jag plötsligt bloggar så mycket är förresten eftersom datorn äntligen fungerar! Så ska installera Gimp nu, och planera morgondagen med bilder, tid på dygnet för bra ljus osv. Ladda kameran är också ett alternativ! Samt formatera minneskort men det är verkligen så upp i öronen dödströkigt! Nu ska jag gosa framför tumblr eller slå på en go 80-talsfilm eller en annan favorit. Ni får även min favoritlåt just nu, för att peppa er lite.
 

Oskar Linnros @ Gröna Lund

Gårdagens bilder från min instagram, @rymdfarkosten.
Alltså wow. Tredje gången i mitt liv som jag såg honom live nu! Ca hälften in spelade han Plåster, inte ett öga var torrt då! Jag grät och grät och jag sjöng med och var lyckligast i världen... Men så... Var det ju fredag den trettonde, och jag liksom fick panik där på min svettiga, klaustrofobiska, icke-luftiga, varma, gråtande millimeterplats... Och jag föll ihop. Som tur var stod Katja och Sigrid på varsin sida om mig, och Aashini och Emma stod exakt bakom mig, så de fick upp mig innan jag hamnade som en trasdocka på marken. Jag var inte så närvarande den sista halvtimmen helt enkelt, men jag vet att jag njöt, och hur mycket mina fina vänner än försökte få mig att gå och sätta mig så ville jag inte, jag ville vara kvar till sista låten (som var från balkongen, och han spelade piano till själv och gud vad jag grät). Men så fort han hade spelat klart så orkade jag inte fortsätta kämpa, utan föll ihop igen. Som tur var förstod alla runt, så jag fick vatten och massa plats. Sen när vi lämnade klungan med människor så hade tydligen alla flyttat på sig så vi kunde komma förbi. När vi väl satte oss och väntade på en sjukis som skulle hjälpa mig lite så svimmade jag på Katja. Det gick bra såklart, jag hade en ipren i ryggsäcken så jag överlevde trots huvudvärken, och jag kunde till och med somna på bussen hem. 
Men bortsett från den lilla incidenten så var jag så himla lycklig, och vi lärde känna fina pojkar bredvid oss (som dess värre på något sätt kom jättelångt fram under konserten), samt den trevliga pojken på perrongen. Åh, alla var så trevliga och det kändes så fint att vara en av 15 000 människor; alla med samma anledning för att vara där- ihoptryckt mellan stickade tröjor och kånken-ryggsäckar. Finaste Oskar, 91 dagar tog det mellan andra och tredje gången jag såg honom. Och innan det nästan tre år (Allsång på skansen 2010, det var då jag och Sigrid lärde känna varandra). Tack för den mest fantastiska kvällen på 91 dagar.

Panda DA Panda #5

 
 

Idag är ingen vanlig dag för det är Lollos födelsedag

HURRA HURRA HURRA!
Min fina bästa vän Lovisa fyller 15 år idag. En sjukligt vacker dag! För exakt sju år sedan satt vi uppe på klätterväggen på st per. Martin hade fått ett jobb i Umeå som han absolut ville ha. Först var jag sur. Jag var jättesur på Lovisa eftersom hon lät Martin ta jobbet. Vi satt där uppe och grät. Den morgonen kom vi för sent till första lektionen. Det var läsning, och vår lärare Annika visste säkert vad som hade hänt. Ni har säkert läst om den här dagen 100 gånger förut, men jag är fortfarande så otroligt stolt över hur bra vi håller kontakten trots alla långa timmar vi är ifrån varandra. Min älskade Lovisa- HURRA HURRA HURRA. Det är din dag och Gud vad stolt jag är över min favorit!


Plugga

Just nu befinner sig jag och Fredrik på strandpromenaden och pluggar matte. Så himla frän har jag varit med leopardbyxorna idag också! 

Uppsala

Igår shoppade jag och mamma lite i Uppsala. Det var så himla mysigt där inne med alla nollningar i finaste staden! Hur som helst, efter shoppandet stannade jag och mamma på Moe Joe's juicebar och köpte varsin smoothie, godaste jag någonsin druckit!
Fabulös stickad tröja som ser ut som ett lamm-weekday // bh-twilfit // leopardjeans-weekday // zip straps-weekday // tights- GT
Jag fick även med mig plastblommor som ska bli en fin krans!



Air force one

Air Force One på Arlanda igår.
Som ni som inte är socialt handikappade antagligen vet, så är president Obama i stockholm sedan 10.30 igår morse. Runt 18-tiden igår kastade sig pappa in i huset, och tog med mig+kamera till Arlanda för att kolla på Obamas flight. Besöket resulterade i operation i vardagsrummet då pappa fick en gigantisk sticka i benet. Jag kan lätt bli kirurg iallafall!!
 

Panda DA Panda #4

 

Imagine dragons // Of monsters and men mashup

Bara berätta hur coolt det är!? Har börjat älska mashups, till och med börjat göra lite egna, men det här är ju top of the tops!