Lille Harry

Pentax K-x | Tamron 70-300mm f/4-5.6 Tele-macro

Harry har lärt sig att simma, och det var det sötaste jag någonsin har sett! Notera även hur liten den innan för stora selen har blivit, that hurts.

Fårahage

Pentax K-x | Tamron 70-300mm f/4-5.6 Tele-macro
Jag ropade "Fraaaank" och fåren ba "whuuuuuuut?"
 

Instagram

Bilder från min instagram, @rymdfarkosten

dalarna

Åker tillbaka till Dalarna i några dagar. Hör av mig när jag är tillbaka.
 

Jag avundas alla lyckon

Jag ska göra vad som helst för att få se den så snart som möjligt. För som jag avundar Håkans texter, Håkan i sig och hans musik. hans bok är fantastisk (ps lycka till ikväll) och nu även en film!
Det här blir sommarens mål. Att se den med någon som älskar honom.

Mellby strand

180mm | f8.0 | 1/320 | ISO 200

Vet inte var jag är

Ett tidsinställt medan jag befinner mig i bilen antingen i Sverige, eller i Tyskland. Det är inte heller helt omöjligt att jag är på färjan mellan de två länderna, eller att vi befinner oss på Border Shop innan båten avgår.

Gittar

En halvdan från strandfotograferingen på nakenstranden.
Imorgon lämnar vi Binz för att landa i Båstad ett tag. Jag är 7/10 ostbågar röd, varav resten har skyddats av festivalband och bikini. Där är jag Mr. Snow man.
Den vackra toppe fyndade jag på Forever 21 förresten, och solglasögonen på flohmarkt i Mauerparkt i Berlin. Kommer sakna Tyskland så ofantligt mycket, men vi kanske ses i höst igen. Till vidare- AU REVOIR TYSKLANDOIR. Ich liebe dich.

"sånt där trams"


Befinner oss alltså på ett thermal-hotell i Binz (norra Tyskland) och latar oss bland vita sandstränder, kalkklippor, varm luft, shorts, klänningar och extremt brända ryggar samt axlar.

Faboritsyster

Det är så skönt att ha henne tillbaka!

Berlin

 
 
Så hamnade vi dagen efter på Forever 21 där underbara extrakusin/storebror/övrig-familjemedlem-som-inte-har-några-riktiga-anknytningar Max jobbar. Dagen innan var vi på en stor Flohmarkt i Mauerpark som innehöll mat, 2-hand, LP-plattor, karaoke etc. Och där träffade vi även hans chef, Kerstin.
 Så som sagt hamnade vi på forever 21 hos Kerstin på bilden och Max. "Jag blev så kär i er familj" sa hon och vips hade vi ännu roligare på affären. Hem kom vi med sammanlagt 12 plagg till familjen Plöen.
Linnéa och Max innan det var dags att säga adjö. KOLLA DEN MUSTASCHEN! How hipster? 10 av 10 hipsterbrillor.
Och när dagen började mörkna så hamnade vi på en uteservering med tremänningar jag inte träffat inom min minneskrets.

Berlinmuren

Lekte ball.
Lekte turist.
Försökte se cuffs och kedjor som något positivt.
Demonstrerade hur pappa gärna ser ut när han har kontroll över vilka bilder som tas.
Var rätt ball ändå.
Fast jag var pretty ensam medan andra fick hångla.
Hamnade i Berlin i tre dagar, vilket var de mest fantastiska dagarna än så länge på resan!
 

Vans Classics Authentic

Dör över mina nya Vans som jag idag fick hem från Urban Store i Prag. Placid Blue är färgen och ca femhunda svenska kronor kostade dem. Känner mig alldeles lyrisk!
 

Sverige, Tyskland, Österrike, Slovakien, Tjeckien, retur

Fick lov att låna Linnéas dator nu när vi kom fram till Prag!
I söndags åkte alltså jag, mamma och pappa åt samma håll som flyttfåglarna. Med ett stopp i Båstad hos storebror Leo, åkte vi senare vidare för att stanna en natt antingen i Tjeckien eller Tyskland. Så efter en natt i en kurort i Tyskland åkte vi vidare, och stannade först i Wien. Där befann sig älskade Linnéa som vi planerat ta med till Sveriget igen! Så efter några lugna dagar vid Donau-floden så åkte vi vidare i morse tillbaka till Tjeckien.
Så med ett stopp i Slovakien befinner jag mig nu någonstans i Prag! Vi tog oss runt på stan så fort vi kom fram, och självklart fick kameran följa med.
 
Apropå kamera så har jag köpt (mamma har köpt) en ny kameraväska! 58 Euro kostade den, motsvarande ca 520 kronor; och den har ALLT [bild]. Och när jag ändå är inne på shopping så fick även en underbar klänning från Tally Wejl samt skjortan på bilden och ett par löpartights från Forever 21 åka ned i resväskan efter de tre dagarna i Wien.
Det är oklart när jag kommer kunna lägga upp mer saker... För dels har jag inte internet, sen har jag inte tid heller! Så tills vidare. För jag är borta en massa dagar till!