Det kändes

Äntligen är min underbara Lovisa här! Redan 7.40 var hon på Arlanda och väntade in vår himla långsamma bil!
Igår opererades jag förresten. Gör himla ont men äntligen är mitt obehagliga ärr nästan borta! Tack och lov säger jag. 
Idag så började jag och Lovisa med att ta outfit-bilder. De kommer väl upp senare då jag även visar min nya tröja (Som ni ser lite av på bilden). Apropå bilden, kolla in våra händer! Ikväll blir det trick or treat för att skaka samhället. Skämt å sido, men kul blir det! The zombie apocalypse is near, so we better dress our selves like 'em.
Nu ska vi snart pinna ner till Ica och köpa pumpor. What is halloween without pumpkins menar jag? Bilder på dom kommer också upp. 
Ha en bra halloween, skräm många barn och dela inte ut för mycket godis (det vill man ju ha själv). 
Kram från mig och Lovisa

Step by step stereoskopisk 3D effekt

Tänkte göra ett hjälp-inlägg om hur man gör bilder med 3D effekt, ungefär som de där 3D glasögonen man hade när man kollade på spykids! Så här får ni en liten hjälp i Gimp (samma sak i photoshop)
Steg 1.
Börja med att ta upp din bild i T.ex Gimp och redigera bilden som du vill ha den med färger etc.
Steg 2.
Dublicera Background till tre lager och döp ett av dom till röd, och det andra till blå/grön.
Steg 3.
Gå in på Colors, Levels, Channel: Red och ändra styrkan till 0,01. Gör samma sak på Blå/grön lagret fast med grön, och sedan med blå. Röd lagret borde vara turkos och blå/grön lagret ska vara rött.
Steg 4. Nu ska lagren se ut ungefär som nedan. Börja med att göra orginal lagret till osynligt genom att klicka på ögat framför lagret. Ändra sen lagrets blandningsläge till Screen på de andra två lagrena.
Steg 5.
Flytta nu lagret blå/grön åt vilket håll du vill tills du tycker att resultatet ser bra ut. Avsluta med att ta crop tool och radera "leftovers" runt bilden. Klart!
 

Det var en dag med skyfall

Haha, varför lägger jag ut den här bilden. Fult tänker ni. Håller med skriver jag. Men bilden i sig har himla massa minnen. Jag tog bilden från balkongen i Spanien i somras. Det regnade himla mycket den dagen och det var ungefär två decimeter vatten på vägarna. Obehagligt sa vi och stannade inomhus.
Min ritplattas penna är spårlöst försvunnen så bilden blev verkligen sorgligt dålig. Må bra.

OOTD

Aldrig gjort det här, och det blev en dålig första. Men ska försöka klämma in lite outfits här eftersom att jag måste röra kameran mer! Jag glömmer liksom bort den lite. 
Men såhär ser jag ut idag. Ska snart på skolans talangjakt vilket kommer bli himla trevligt!
redigeringen sög, men jag har så himla djupa vikar i håret så var tvungen att klona lite hår så det såg någorlunda bra ut. I'm so sorry.
byxor- Gina Tricot | tröja- H&M | tjocktröja- Cubus | jeansväst- DIY | smycken-Gina Tricot och någor från Spanien.

Före-Efter

Oredigerad (Endast skalad och beskärd)
Redigerad (Endast levels)

There is a light that never goes out

Pentax k-x pentax 18-55mm

Idag efter skolan så gick jag ner på stan och mötte upp Erika. Vi hade planerat att hon skulle få modella lite till mina galna ideér. Bilderna blev brusiga pga högt ISO värde eftersom vi var inne i ett kolsvart badrum med bara en iphone som ljuskälla. Men efter lite redigering så blev bilderna ändå sådär kalla och mystiska som jag önskade.

Double dream hands

Okej, världens mest sorgliga dans har skapats. Eller egentligen är det inte själva dansen det är fel på, utan den charmiga mannen i för stora chinos och solblekt, urtvättad gul piké som han stoppat innanför byxorna. 
Det är en fröjd för ögat att se den glada mannen hoppa runt på sitt 80-tals plastgolv med den svarta duken bakom sig, samtidigt som han förklarar stegen med ord som "Butterfly" och "Double dream hands". Att han dessutom är svensk gör ju hela dansen ännu roligare på något sätt.Jag ska inte spoila hela dansen, utan ni får dömma den med egna ord. Hoppas för Guds skull att ni får lite power och lär er den här dansen. Jag har. Ta dom med storm nu, John Jacobson.
 Edit: Märkte nyss hur fin bränna han har i ansiktet. Stackars armar verkar inte ha fått mycket uppmärksamhet senast han var på Bruno's.
 

Himla sorgligt

Blogg.se är inte så trevligt just nu. Vet inte riktigt vad som har hänt men jag kan inte se min statistik. Eller nu ljuger jag, för jag kan se den, men det står bara 0 unika och 0 sidvisningar från igår, och det har inte uppdaterats till idag. Är det likadant för någon annan? För snart mailar jag blogg.se! För övrigt så har jag gjort såna där trevliga galaxy-naglar idag. Att jag redan har börjat skrapa av lacket (vilket är en riktigt tråkig vana jag har skaffat mig, men hellre det än bita på dom) är ju lite sämre. Får försöka måla över till imorgon eller något i den stilen. Himla fint är det iallafall. Galaxy-prints. Hur som helst, kommentera eller skriv på kik ( lykkeploen ) om ni har samma problem, eller vet hur man får till det, för jag orkar helt enkelt inte klaga för mycket! Kramar till er som kollar in och ger mig beröm, blir ända upp över öronen lycklig av er!
gammal bild från i somras som Lovisa tog på mig.

But the fighters still remains

När jag inte vet bättre

Tänkte skriva ett inlägg om höstens för- och nackdelar då den äntligen är här för att sprida färger till vardagen.
Vi börjar med fördelarna.
Färgerna. Come on guys, vem blir inte helt pirrig i magen av alla vackra höstlöv? Något så vackert som alla varma färgerna hösten ger, så pretty om du frågar mig!
Boot up. Tänk på alla underbara kängor man kan snöra på sig på morgonen? Som ni vet så har jag förälskat mig i mina Dr. Martens. We all need a pair or two!
Lager på lager. Älskar det! Koftor, stickat, halsdukar, jackor, en till halsduk, vantar, mössor och oändligt med smycken! Man är aldrig lika välklädd och snygg som när man är höstklädd! We love it.
Make up. Kraftiga ögonbryn, nude lips, vågad eyeliner, tydliga käkben och ett fint naglleack på det. Dör sminkdöden bara av tanken! Metallic. 

Foton. Okay guys, hösten måste ju vara bästa årstiden för att fota! Färgerna, ljuset, vädret, allt liv! We all want to be a part of a fall photoshoot.

Nackdelarna. För nackdelar finns det med allt positivt.
The cold. Inte kylan i sig, för den är mysig, jag snackar om förkylningen. Varje år, samma årstid, samma feeling. En höst utan att vara förkyld är ju inte en höst, men fyfan vad jobbigt det är! Att förkylningen håller sig till mars ungefär är ju lite segt också.
The ugly ones. Ni som bara klär er i grått eller inte ser det dina i hösten utan gömmer er under era duntäcken- SKÄMS. Det är ganska sorgligt i mina ögon. En vacker årstid som denna kan man ju inte missa. Shame on you!

Bilder från weheartit, och det här är mobilbloggning så det kanske inte är bästa.

Överlycklig

The totally and utterly best bestfriend har gjort om min blogg from scratch så jag skulle kunna göra den officiel. Och nu sitter jag här med en blogg som (När den var låst) har varit riktigt mysig. Välkommen till MIN värld alla nya. Jag hoppas att ni får en cozy upplevelse här. Tänd inte för många ljus pga. brandrisk, Filtar räcker väl?
Vill ännu en gång tacka min underbara lovisa som ni hittar HÄR.

P12

ERROOO!
Kolla hur jag ser ut!
OCH KOLLA VAD JAG HAR KÖPT! Am I a little GaGa or WHAT?
Haha. GaGa? Nja, snarare P12. Men det är ju lysande för fan! glansar runt i ett par P12 brallor med mina initilaer på. #YOLO. Nej men mysiga är dom och smidiga är dom så varför inte bli mainstream och bära dessa? Snart ska jag äta tjocka pommes med beasås och köttbit. Det blir gott. Sen blir det X-factor of course! 
Synd att Lillyhammer är slut förresten. Ett riktigt bra program! Om ni missade det så finns länk HÄR. Just kidding den där länken går till ett trollface på Wikipedia och om ni ville se Lillyhammer så får ni leta själva.
Ha en bra kväll nu så ses vi om jag inte dör en inte helt omöjlig död av paltkoma efter beasås och tjocka pommes.

Skelett kan också slå sig på rumpan

Från min Tumblr

Playing in the old Gimp my friend

Lekte lite i Gimp och här är resultatet. Min kropp, men så vargig är jag inte.

Vi kan le, men bara i sekunder, det är ett uttryck för känslor och det är förbjudet.

Mår så himla bra just nu. Eller nej det gör jag inte för jag har halsfluss och 39 graders feber. Men om vi bortser från det så mår jag riktigt bra! Varför? IDUNNO MA FREUND! Kan ha att göra med världens finaste kille, da flow in da lajf och hur fina vissa låtar är. Jag kan väl på ett ungefär sitta här i soffan in the vardagsrum, med skitigt hår och smutsiga mjukisar utan att någon behöver bry sig. Varför? För jag att är sjuk!
Det bästa med att vara sjuk är att man kan nästan göra och be om vad som helst. "Jag är sugen på glaaaaasss" så sitter jag där 15 minuter senare med egen Ben & Jerry's. I AIN'T DO NO SHIT BOUT IT.
 Ta en extra titt på min kreativa rubrik. Den fick mig att börja fundera.
 Visste inte vilken bild jag skulle ha till det här inlägget så här får ni en bild från i midsommras. LOOK AT MY HAIR.

No more tears my heart is dry

♫One day/Reckoning song (Wankelmut remix)-Asaf Avidan & the Mojos

Erro

Kom på att det fanns några bilder från min och Erikas photoshoot som jag knappt gett en blick haha. Varit så mycket på senaste tiden.

Min vardag

Dagen spenderades till klockan 12 i skolan. Sen gick jag hem. Har mått dåligt hela dagen men när jag nästan svimmade så tog Wilhelm med mig hem. Knapra Ipren och kyssar får ju alla på bättre humör!
Sen var det första konfagruppen idag. En riktigt skön grupp med goa vänner och ovänner! Nu sitter jag och äter vitaminer, lär mig lite extra i tyska och fixar förstaringsmiddagens poster. Må gott mina vänner, ovänner och pojkvän!

Same picture

Pentax K-x, Tamron 70-300 f/4-5.6
 
Det är något med den här bilden! Jag kan inte sluta redigera den för Det blir som alltid bra. Fucking magic.

Ludwig Häggström

Känner att jag bara lägger ut bilder på football just nu, men laget want da picz så jag måste.

Arlanda Jets mothafakkaaaaah! Del 2

Oskärpa, vinnarbild, attacker och närbilder. En ren blandning!