Svart och röd

Mössa- LR | Solglas- Gina Tricot | Tröja- Bikbok | Kjol- Bikbok | skor- Dr.martens

Håkan

Är helt förälskad i Håkans nya låt. Smygsläppet från hans nya album som snart släpps!

Favvisar genom alla väder

finns ingenting som jag älskar mer än mina dr. martens. Är det ett par skor du borde äga så är det dessa. De fungerar under alla årstider, i alla väder och till alla plagg. Och när du väl köper dom så har du samma par i kanske 20 år om du sköter om dom. De är inte bara snygga heller, utan de skönaste skorna du kan sätta på foten! De formar sig efter din fot, och sitter som en smäck. Finns ju även flera olika modeller och färger, vilket är grymt. Jag menar... Tänk dig att köpa ett par skor för ca 1600 kronor. de är äkta läder, står emot alla väder, är sjukligt snygga, har en skön sula (bouncing soles), passar till allt och håller i ca. all evighet!?
Vet inte riktigt logiken i det här inlägget, men fyfan vad jag älskar de här skorna. Och ni som säger att dr. martens bara är för emos... Häng dig själv. Då antar jag att du inte har satt ett par på foten.
Nästa docs-inköp hoppas jag blir ett par 8-hålare i vinröd sammet. How pretty?
 

Runda sunnies och spikrakt hår

Mössa-LR | Solglasögon- Gina Tricot | Jacka- BikBok | Tröja- BikBok | Jeans- Pull&Bear | Dr. Martens
Idag hängde jag och Lovisa i Stockholm. Shopping och fotografiska stod på schemat, så med full iver begav vi oss in till hufvudstaden och kom senare hem mätta på glass med tröjor, solglasögon, byxor, strumpor, fotofilm, nagellack, skinnjackor och mössor i påsarna. Personligen fick jag med mig två tröjor från BikBok (har på mig ena där uppe) för sammanlagt 199:-, solglasögon från Gina Tricot- 79:-, fotofilm- 55:-, strumpor från Topshop- 59:- (Lollo bjussa) & ett nagellack från Gina Tricot- 39:-. Tror nog att det var allt haha.
Annars var Ruud Van Empel en fantastisk överraskning! Underbara bilder och sättet han jobbar på är äckligt kreativt. Hans bilder handlar helt enkelt om att sätta ihop flera 100 bilder till en verklighetstrogen bild. Det finns alltså till exempel inte ett enda verkligt ansikte, utan varje öga och varje mun är från en unik bild.

Man måste dö några gånger innan man kan leva

Det är fan knasigt hur mycket jag älskar dig.

Det kommer aldrig va över för mig

vita prickar och skor jag inte äger

S
Kofta- H&M, Klänning- H&M, Klocka- AoS, Halsband- gammalt, Skor- Skopunkten (Lovisas), Mössa- hemmagjord.

Blåbär & nötter

efter en resa till Uppsala så gjorde jag och Lovisa smoothie. Den bestod av blåbär, valnötsglass, fjällfil, hackade mandlar och hasselnötter samt honung. Extremt gott!