Hårfärgning


Blev aldrig någon accurate före-efter-fotosession men här har vi två oredigerade bilder som visar hur färgen blev ungefär iallafall!
Jag har inte färgat håret sedan skolstarten nu i höstas, men även då färgade jag med L'orèal Paris Casting Creame gloss i färgen chocolate brownie. Personligen älskar jag den här färgen, både formulan och nyansen. Den påstås stanna ungefär två månader men för mitt hår fungerar den som permanent hårfärg som sakta bleknas så utväxten inte blir för tydlig.
Jaja nu ska jag sluta babbla om en hårfärg! Imorgon är det nationella i engelska, både muntligt och skriftligt.

Helgen



Har haft en himla mysig helg!
I fredags var jag med Julia hos Amanda och kollade några avsnitt american horror story-asylum och filmerna This means war och Barbie och de tolv dansande prinsessorna. Sjukt mysigt med en tjejkväll med mina favoriter!
Lördag spenderades med Melker! Vi pluggade lite tillsammans, såg Yes Man och The Hungover Games samt promenerade runt i hamnen.
Idag har jag än så länge tagit det lugnt. Farmor och farfar är här och grillar med oss (årets första) och senare idag ska jag träffa ännu en pluggkompis för att få hjälp med ett prov vi har imorgon. Efter det måste jag göra klart en presentation i tyska som är tills imorgon.

I don't have money on my mind



Oj vad jag avskyr tisdagar. A.V.S.K.Y.R.
I klass 9A på sshl är tisdagar de mest jävliga dagarna av alla. Hur börjar det? Jo, med dubbeltimme svenska. Efter det möts vi fem minuter efter av en förlängd engelska. Sedan har vi 50 minuter på oss att äta lunch och då livsork igen, efter det NO. Fem minuter efter det naturvetande blir det dubbeltimme SO. När den är slut är klockan alltså tre och visst ska vi toppa det med matte? 8.00-16.00. Att vi går till 16 nästan varje dag är en annan sak, men med det här schemat tuppar vem som helst av!
Mitt i tröttheten fick jag nog och stack upp med Julia till gymmet för att svettas lite. Det kommer inte ångras förrän imorgon pga korta personer sträcker sig efter saker hela tiden och jag kommer ha träningsvärk i just armarna imorgon. 

Nu ska jag njuta av lite American Horror Story. Efter det måste jag plugga!
Kram 

Stockholm

Idag var jag i Stockholm med Melker. Planen var att båda behövde jeans samt kände för att åka longboard på annat än grus. 
Så med brädorna i famnen for vi till hufvudstaden för en dag av shopping, ätande och cruising! Själv fick jag med mig en t-shirt och ett par svarta second skins från weekday, samt lite fabulösa underkläder på TopShop. Jag köpte även hårfärg så ikväll färgas nog håret!
Före-efter kommer senare, även bild på shoppingen. Kram!
Lunch på café panorama

Veckan


Har inte hänt så mycket den här veckan. Allt flyter på och jag är lycklig. Det är alla andra med!
I helgen hade vi som sagt tjejkväll med alla tjejer i klassen. Det här gjorde vi för att vi var så gruppindelade innan! Nu är alla glada i varandra vilket är himla nice!
Annars har jag gymmat, pluggat och träffat vänner. Jag har även blivit kär i en serie som det blir maraton i på fredag!
Apropå serier så kan jag meddela alla awkward-fans att nya säsongen släpps nu i mitten på april! HOW exciting!? Och serien jag nu är besatt av är American Horror Story... Såklart! Tate Langdon är för snygg (<3)

Helgen


Från i somras // från nu // från igår // från bilden
Nu ska jag och Katja ner på stan. Jag på longboard, hon på cykel. Vi tänkte ta en fika och snacka lite skit! Igår hade jag finsällskap och såg två filmer (IRL och Frozen. Inte Disneys frozen. Den andra frozen). Jag fortsätter även på mitt bildprojekt och målar nu på en hamburgare!
Går på penicillin för övrigt pga halsfluss sedan tisdags, så jag har varit hemma och inte haft något att uppdatera om!
Nog om mitt ointressanta liv, ciao!

Svårt bra dag


Haft en svårt bra dag idag!
Började allt med ett muntligt nationellt prov i svenska (det första nationella yey). Sedan hade vi mentor där vi bara fyllde i en blankett eller dylikt. Sedan, eftersom vi inte hade svenska efter lunch, så stack vi hem till Julia där vi lagade Mac and cheese samt åt marabou oreo (<3). SOn var trevlig, och i elevens val har jag kommit igång ännu mer och börjat måla!
Nu direkt efter lunch stack jag och Julia till gymmet och svettades ut lite ilska vilket var fantastiskt! Har inte varit där på jättelänge pga resa och dylikt så det behövdes med ett styrkepass!
Nu ska jag ta ett bad, sedan äta och plugga lite. Ha det bra!

Kepa


Är och har varit i en evighet pepp på en snygg keps. Det är ju något perfekt, och snyggt! De här två hittade jag på Blue Tomato, där vi var igår där jag såg en keps med(den jag grät över).
Vet att Urban Outfitters alltid har snygg-kepor på rean, samt att nu när River Island har kommit/kommer till Stockholm så blir det kanske lättare att hitta en kärlek!

Innsbruck

Vi hade några timmar i Innsbruck mellan bussen och flyget att ta död på, så familjerna Plöen, Ward och Olsen åkte in till stan för att shoppa/fika.
Innsbruck är så fantastiskt vackert, med Inn flytande mitt i allting och de gamla kultursprängda byggnaderna. Vi gick bl.a förbi det hus som Mozart bodde i under tonåren, samt fikade på det tionde Sacher-hotellet. Självklart åt jag sacher-torte!
I Österrike finns ju även mina två favorit-drogerier, därför blev det att tömma på eurokassan på DM och Bipa! Vi gick även in i en fantastisk skate-affär. Jag hittade en keps, men den var för bred för mitt lilla huvud (dog kepsdöden och kepsgrät resten av resan hem).
från gatan. Tagen med iPhone 5s och redigerad med VSCO (<3)
 

Nytt från Livigno


Jeans-Replay // Versace Bright Crystal 90ml // FitMe puder // vit kajal // ögonbrynsgel // blushbrush // stipplingbrush // Versace Bright Crystal body lotion // Versace makeup bag
Det här är alltså vad jag fick med mig från Livigno/Innsbruck. Har haft så fantastiskt kul och peppar INTE skola imorgon med nationella prov som första lektion. 
Nu ska jag kolla igenom alla GoPro-filmer från veckan! Ciao