5 min chocolate cake in a cup

Jag dör vad gott!
Du behöver:
fyra matskedar mjöl
fyra matskedar socker
två matskedar kakao
ett ägg
tre matskedar mjölk
en skvätt vegetabilisk olja
en stor kopp
hallon (valfritt)
mandel (valfritt)
 
börja med att blanda de torra ingredienserna, kläck ner ägget och blanda. häll sedan ner mjölken och lite olja. Om du vill ha något extra, lägg ner det tillsammans med de blöta ingredienserna. Jag använde mandel och hallon, men bitar av choklad, andra bär eller nötter fungerar nog också hur bra som helst!
Om blandningen ser äcklig och rinnig ut så gör du rätt, ställ sedan in muggen i micron i tre minuter på högsta värmen (750 för mig). Den är absolut godast kall, så låt stå ett tag i kylen till exempel. 
Servera som den är eller med grädde eller glass.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg uppgifter

E-postadress:


URL:


Kommentar: